top of page
latop%203_edited_edited.jpg

Det første indtryk betyder meget, og mange potentielle kunder tager udgangspunkt i den online tilstedeværelse. Derfor er det yderst vigtigt, at de digitale platforme fremstår professionelt med fotografier af høj kvalitet - det er i dag en helt essentiel del af moderne markedsføring. 

 

En stærk visuel identitet får jeres virksomhed til at fremstå mere troværdigt, og det gavner naturligvis både brandet og omsætningen. Den fordel vil jeg rigtig gerne hjælpe jer med at få. Kontakt mig og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

ERHVERVSFOTOGRAF

PROFESSIONELLE PERSONALEFOTOS I NORDJYLLAND OG MIDTJYLLAND

Vejledning til fotografering af personale  

EKSEMPEL 1

 

I de fleste situationer vil det klassiske erhvervsportræt være et godt og sikkert valg. Det kan I se et eksempel på her.

Baggrund: Den rene hvide baggrund varieres ofte med ren grå eller gradueret grå. Det kan også være en god idé at finde et relevant sted i virksomheden, der eksempelvis kan vise, hvad kerneopgaven er.

 

Beskæring: Den mest almindelige beskæring med hoved & skuldre. Man kan gøre billedet mere personligt ved at zoome ind og dermed klippe lidt af håret (som her)

Sort & hvid eller farve: Valget afhænger mest af personlig smag. Som udgangspunkt anbefales sort og hvid, da det virker tydeligere på online platforme, der kan være travle og overfyldte.

Portræt til erhverv. Sort og hvid. Taget a fotograf Thomas Boe Mikkelsen
Erhversportræt.jpg

EKSEMPEL 2

Her kan ses hvordan et erhvervsportræt med en grå baggrund kan se ud:

Beskæring: Der er benyttet en klassisk beskæring, hvor der er mere af skuldrene med samt hele hovedet. 

EKSEMPEL 3:

Baggrund: I eksemplet er der brugt en gradueret grå baggrund.

Redigering: Igen sort og hvid, men med et lidt mørkere og kontrastfyldt udtryk end det første eksempel.

Erhvervsportræt i sort og hvid. Fotograf : ww.thomsboemikkelsen.dk
Portræt af medarbejde. Fotograferet af Thomas Boe Mikkelsen

EKSEMPEL 4:

Baggrund: Ren sort der kan blande sig direkte med en sort baggrund på hjemmesiden (som her). Der er brugt lys på modellens mørke hår for at få det til at skille sig ud fra baggrunden.

Beskæring: Der er benyttet en almindelig beskæring, hvor der er mere af skuldrene med samt hele hovedet. 

Redigering / opstilling: Farve med mere dynamisk udtryk pga. den skrå vinkel billedet er taget fra.

BILLEDER AF MEDARBEJDERE ´IN ACTION´ I VIRKSOMHEDEN

De traditionelle opstillede portrætter kan med fordel suppleres med fotografier, der viser personalet, mens de er i gang med at udføre deres arbejde. Det bidrager med noget naturligt og ærligt, som kan understøtte jeres brand.

 

Disse stemningsbilleder har mange anvendelsesmuligheder i jeres markedsføring, og kan bruges på hjemmesiden, på sociale medier, pressemeddelser og i fysiske og digitale tryksager.

NEMT OG UDEN BESVÆR

Det er vigtigt, at fotograferingen påvirker det almindelige arbejede så lidt som muligt. Derfor vil forløbet blive planlagt omhyggeligt i forvejen, så optagelserne foregår så hurtigt og effektivt som muligt. 

Fotografierne bliver redigeret, så der opnås en god balance mellem billedernes teknisk kvalitet, og den plads de fylder. Fotos, der er godt komprimeret, betyder hurtigere loadingtider på jeres hjemmeside - og dermed en bedre brugeroplevelse for jeres kunder.

Når I får billederne af mig, er de klar til at blive lagt direkte på nettet. De kan naturligvis også leveres i høj opløsning, hvis de skal bruges på print.

bottom of page